Av. Ergün Canan Yeniden Hakkari Baro Başkanı Oldu

Av. Ergün Canan Yeniden Hakkari Baro Başkanı Oldu

Hakkari Barosu Başkanlığı için gerçekleştirilen seçimler büyük bir çekişme ve heyecan içinde tamamlandı. Başkan Canan 1 oy farkla yeniden seçildi.

A+A-

Hakkari Barosu’nun 11. Olağan Genel Kurulu, Baro Hizmet Binası toplantı salonunda yapıldı. Saat 10:00’da başlayan kongrede mevcut başkan Ergün Canan ile Dindar Koç arasında sıkı bir rekabet yaşandı.

Oy kullanma işlemi, 17:00’de sona erdi ve toplamda 149 üye oy kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Ergün Canan 75 oy alırken, Dindar Koç ise 74 oyda kaldı. Bu sonuçla birlikte Canan, yeniden baro başkanı seçildi.

Hakkari Barosu’nun çıtasını yükseltmek için mücadele edecekleri belirten Başkan Canan, “Ben 2019’da göreve geldiğimde bir şey söylemiştim. Kazanan kaybeden yok burada Hakkari Barosunda. Kazanan sadece bir kişi var o da Hakkari Barosudur. Ben bütün meslektaşlarıma bu arada tekrardan teşekkür ediyorum. Onlara bundan sonra da layık olmaya çalışacağım. Hakkari Barosu’nun çıtasını yükseğe çıkarttık ama en yükseğe çıkartmamız şiarımız olacaktır bundan sonra. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.