Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları STK Temsilcileri ile bir araya geldiler

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları STK Temsilcileri ile bir araya geldiler

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ile Şoreş Diri İlçedeki STK'lılarla bir araya geldiler.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM - MUSA DÜZENCİ

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ile Şoreş Diri Belediye Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda STK'lılarla bir araya gelerek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptılar. Daha sonra İlçe merkezindeki yapılması planlanan yolların hangi mahallede yapılacağını liste şeklinde aktardılar.

Eşbaşkanlar; STK'lıların ilçenin kalkınkası, gelişmesi için verdikleri öneri ve talepleri dinlediler. Çözüm noktasında çalışmaların ivedilikle yapılacağını belirttiler.

Ayrıca Belediyenin Stratejik planı ilgili bilgilendirme yapan Eşbaşkanlar bu tür bilgilendirme ve bilgi alışverişinin yapılabileceği toplantıların daha sık ve rutin bir şekilde yapılacağını dile getirdiler.

Toplantıya katılan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna Hakkari Barosu Yönetim kurulu üyesi Av.Tevfik Gündüz,  Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kerem Öztunç, , S.S 3 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıma Kooperatif başkanı Abdurrahman Tüner ve İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Serhat Kotluk'a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.