Yüksekova'da özel gereksinimli çocuklara destek verildi

Yüksekova'da özel gereksinimli çocuklara destek verildi

Yüksekova'da Özel Ak Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne hayırseverler tarafından 80 ayakkabı ve 9 tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

A+A-

Etkinliğe Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çetin ve Hakkari Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu katıldı.

Etkinlikte Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, özel gereksinimli çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi ve öğrencilerin hazırladığı stantları gezdi. Kaymakam Akın, “Bugün benim için çok farklı bir tecrübe ve güzel bir hatıra oldu. Evlatlarımızla tanıştık, onların dertlerini dinledik. Eğitim camiasını ve bu işe katkı sağlayan herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonra da çocuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için devletimizin bütün imkânlarını seferber edeceğiz” dedi.

Hakkari Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ise, etkinlikte çocukların el emeğiyle hazırladığı gösterileri sergilediklerini belirterek, “Sayın Valimizin katılamadığı için üzgünüz, ancak kendisi etkinliğimize selamlarını iletti. Katılım gösteren tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Engelliler Derneği olarak, özel gereksinimli kardeşlerimizin her zaman hizmetindeyiz ve bu destekleri sunan hayırseverlere de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu./Yuksekovahaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.