Yüksekova'dan geçen Büyükçay deresi temizlendi

Yüksekova'dan geçen Büyükçay deresi temizlendi

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeden geçen derede temizlik yaptı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

İlçenin can damarı olan Büyükçay deresine gelişi güzel bir şekilde atılan çöpleri temizlemek için Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bilek gücü ile temizlik çalışması yürüttü.

Dereye inen ekip biriken çöpleri topladıktan sonra poşetleyerek çıkardılar. Çalışma sonrası Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ile Şoreş Diri, Dere boyunu gezerek yapılan çalışmaları kontrol ettiler.

Kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yasin Kaya, “Daha öncede birçok kez gündem olan deremizde düzenli bir şekilde temizlik yapıyoruz. Fakat temizlememize rağmen çöp atılmaya devam ediyor. Bu ilçe hepimizin bizleri yansıtıyor. O yüzden tek ricamız bu konuda herkesin duyarlı olması ve ilçemizi temiz tutmaları. Eğer çöp atanları görüp uyarırsak bu konuda yol alacağız ama görmezden gelirsek ilçemiz genel olarak böyle sorunlarla anılacak. Evimize baktığımız gibi çevremize de sahip çıkalım lütfen. Ekiplerimiz kontrol halinde olacak tespitimiz halinde yasal işlem başlatacağımızı da bilmelerini isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.